دانلود کتاب آموزش دوخت مانتو

دانلود کتاب آموزش دوخت مانتو

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه ای بر این دوره – غذایی که شما می خورید معمولاً به صورت محلی تولید نمی شود
با استفاده از غذای تولید شده در جاهای دیگر ، فرآوری ، نگهداری و عرضه به مردم و مکانها
اجازه می دهد. پردازش غذا امکان دسترسی آسان به غذای تولید شده در جاهای دیگر را برای کمک به شما فراهم می کند
افزایش طعم و تنوع. فرآوری مواد غذایی همچنین به تغذیه بهتر و سهولت در کمک می کند دانلود کتاب آموزش دوخت مانتو
پخت و پز همچنین به کاهش اتلاف و فساد کمک می کند. غذاها به مقدار زیاد پردازش می شوند
انواع مختلفی که واحد پردازش کوچک و بزرگ در سراسر کشور برای دیدار با آنها راه اندازی شده است
این نیاز از این رو نیاز به افراد آموزش دیده برای اداره این واحدها وجود دارد.
هدف، واقعگرایانه –
the ترکیب (مواد مغذی) غذا و روشهای پخت و پز را که برای کمک به آنها استفاده می شود ، درک کنید
مواد مغذی را حفظ کنید.
 روش های جلوگیری از هدر رفتن و فساد و افزایش ماندگاری مواد غذایی.
 برای کاهش تقلب و اطمینان از ایمنی مواد غذایی.
with با قوانین کم مصرف مواد غذایی ISI ، FPO ، PFA ، CODEX آشنا شوید.
education آموزش ، تولید و تالارهای گفتمان مصرف کننده.
مراحل پردازش غذا
 بهداشت ، بهداشت و یکبار مصرف توسط محصولات و زباله های پردازش مواد غذایی
راه اندازی واحد پردازش مواد غذایی کوچک دانلود کتاب آموزش دوخت مانتو
 برچسب گذاری و بسته بندی غذاهای فرآوری شده.
records نگهداری سوابق ، بودجه بندی و بازاریابی محصولات غذایی فرآوری شده
 مزایا و معایب پردازش اولیه و ثانویه
 درک ، استفاده و مراقبت از ابزارها و تجهیزات مورد استفاده در فرآوری مواد غذایی.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.