جزوه بازرسی گوشت pdf

جزوه تایپ شده بازرسی گوشت

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جزوه بازرسی گوشت pdf
آزمایش باقی مانده های ضد میکروبی
باقیمانده آنتی بیوتیک ها و سایر مانده های ضد میکروبی موجود در گوشت در گوشت قابل قبول نیست. نمونه های بافت کلیه همیشه در حیوانات مشکوک بررسی می شود ، زیرا کلیه ها بیشتر ترکیبات ضد میکروبی را متابولیزه می کنند. اما ، بافت عضلانی (به عنوان مثال دیافراگم) و محل تزریق مشکوک نیز باید در این آزمایش گنجانده شود.

موارد مصرف: داروهای اخیر مشکوک به حیوانات.

روش
• آگار میکروبیولوژیکی (pH 6 ، ۸ و ۷٫۴) تهیه کنید و در دمای ۴۵-۵۰ درجه سانتیگراد خنک شود.

آگار مذاب را با استفاده از یک سویه باکتریایی حساس به میکروب استاندارد از یک مجموعه کشت شناخته شده (مانند اسپورهای باسیلوس سوبتیلیس ) با استفاده از غلظت استاندارد تلقیح کنید .

بشقاب ریخته و بگذارید تا سفت شود.

• یکی از صفحات باید حاوی تری متوپریم باشد که با سولفونامیدها هم افزایی دارد.

• با یک دستگاه چوب پنبه استریل ، چاه های موجود در صفحات آگار را برش داده و شاخه ها را با سوزن جدا کنید.

• با مخلوط کردن ۱ گرم بافت ریز تراش خورده با ۲ میلی لیتر ۰٫۸۵٪ نمک نم ، یک همگن از بافت (به عنوان مثال کلیه ، عضله) تهیه کنید.

• یک چاه را با حجم استاندارد همگن نمونه پر کنید و بگذارید در ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت از قبل پخش شود. و

• به مدت ۱۶-۱۸ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد انکوب کنید. جزوه بازرسی گوشت pdf

تفسیر نتایج
• قطر مناطق پاک کننده مهار رشد باکتری های اطراف چاه را اندازه گیری کنید.

• مناطق مهار ≥ ۲ میلی متر مثبت تلقی می شوند.

• برای تأیید و تعیین کمیت ، باید از روشهای پیچیده تری استفاده شود (به عنوان مثال HPLC ، کروماتوگرافی گازی).

معاینه گوشت برای تریشینلا
این آزمایشات به میکروسکوپ و تجهیزات پیچیده تری نیاز دارند ، بنابراین ممکن است به فضای آزمایشگاهی اختصاصی نیاز داشته باشید.

۱٫ روش هضم مصنوعی.

روش
• نمونه های بافتی (۱ گرم برای خوک ، ۵ گرم برای اسب) از ستون های دیافراگم یا زبان ، عضله ماساژ یا عضلات بین دنده ای بگیرید.

• نمونه های بافت ۱۰۰ حیوان را جمع کنید و آنها را با استفاده از هاون خرد کنید.

• محلول در ۱-۲ لیتر مایع گوارشی مصنوعی شامل ۱٪ (وزنی / وزنی) پپسین (۱/۱۰۰۰۰) و ۱٪ (ولتاژ / ولت) اسید کلریدریک (۰٫۱۲M غلظت نهایی)

• با استفاده از همزن مغناطیسی به مدت ۳ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد (یا ۰٫۵-۱ ساعت در دمای ۴۴ درجه سانتیگراد) هم بزنید.

• برای ۱۵ دقیقه محل سکونت را ترک کنید. جزوه بازرسی گوشت pdf

• ۲/۳ قسمت بالای مایعات را دور بریزید.

• مایع باقیمانده را با رسوب از طریق یک صفحه مش ۳۵۵ (۱۷۷-۱۸۰ نیز قابل قبول است) میکرومتر در یک لیوان مخروطی مخلوط کرده ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بماند. در صورت لزوم ، رسوب را با آب بشویید و محلول را تکرار کنید.

۱۲۵ میلی لیتر را در یک قیف جداکننده تخلیه کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

• ۲۲–۲۷ میلی لیتر از لایه زیرین را درون ظرف پتری تخلیه کرده و از نظر میکروسکوپی لاروهای پیچ خورده تریچینلا را بررسی کنید .

• در صورت یافتن لارو تریشینلا ، آزمایش باید به صورت جداگانه بر روی بافت های هر یک از حیوانات نمونه جمع شده تکرار شود.

۲٫ روش تریچینوسکوپ (فشرده سازی).

حساسیت این روش نسبت به روش هضم مصنوعی کمتر است ، بنابراین توصیه نمی شود. به دلایل تاریخی در اینجا نشان داده شده است و ممکن است تنها روشی باشد که در کشورهای خاص وجود دارد.

روش
• نمونه های بافتی (۱ گرم برای خوک ، ۵ گرم برای اسب) را از ستون های دیافراگم ، یا از زبان ، عضله ماساژ یا عضلات بین دنده ای بگیرید.

• نمونه های بافت را به قطعات ۲ × ۱۰ میلی متر برش دهید ، حداقل ۲۸ قطعه برای خوک یا ۵۶ قطعه برای اسب بدست آورید.

• تکه های بافت را بین صفحات شیشه (کمپرسوریوم) فشرده کنید تا شفاف شوند.

• بررسی میکروسکوپی لاروهای پیچ خورده تریشینلا (بزرگنمایی ۴۰).

• وجود لاروهای پیچیده در داخل کیست بیضی در یک فیبر عضلانی منفی مثبت است. جزوه بازرسی گوشت pdf

۳٫ تست الیزا: آنتی ژنهای سلول استیکوزیت ، گلیکوپروتئینهای ۴۵-۵۵ کیلو دالتونی.

این روش در درجه اول برای آزمایش و نظارت در مزرعه اعمال می شود.

روش
• چاه ها را در صفحات میکروتیتر ۹۶ چاه با ۱۰۰ میکرولیتر آنتی ژن در بافر pH 9.6 قرار داده و به مدت ۶۰ دقیقه در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد یا یک شب در ۴ درجه سانتیگراد بگذارید.

بافر را تکرار کنید – با pH 7.4 – بشویید و خشک کنید.

• سرم خوک (یا مایعات کامل خون یا بافت) را ۱/۱۰ تا ۱۰۰/۱ در بافر شستشو رقیق کنید.

• ۱۰۰ میکرولیتر سرم خوک رقیق شده به چاه ها اضافه کرده و در دمای محیط به مدت ۳۰ دقیقه انکوب کنید.

• ۱۰۰ میکرولیتر مخلوط IgG-peroxidase ضد خوکی خرگوش خالص تمیز (رقت ۱۰۰۰/۱) اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه انکوب کنید.

• ۱۰۰ میکرولیتر از یک بستر مناسب پراکسیداز با ۰٫۰۰۵٪ پراکسید هیدروژن (pH 5.6-6.0) اضافه کنید.

• پس از ۵-۱۵ دقیقه ، تراکم رنگ صفحات را با سرعت ۴۵۰ نانومتر بر روی یک ریزخوان خودکار بخوانید.

• مقادیر چهار برابر بالاتر از میزان کنترل سرم مثبت تلقی می شود.

بیشتر خواندن
Gracey، J.، Collins، DS and Huey، R. (1999) بهداشت گوشت . WB Saunders Company Ltd ، لندن.

Wilson، A. and Wilson، W. (1998) Practical Meat Inspection . بلک ول ، آکسفورد ، انگلستان.

استدر بازرسی گوشت پس از مرگتم های برتر وردپرس توسط UFO Themes جزوه بازرسی گوشت pdf
قالب وردپرس توسط مض

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.